Hyvinvointia ja kauneutta - luonnollisesti

Less is More

  Selaa tuoteryhmiä

Kemian tohtori Doris Brandhuber ja kampaaja Hannes Trummer ovat luoneet Less is More - hoitolinjan, jossa yhdistyvät tehokkuus, ympäristön kunnioitus ja innovatiivinen koostumus. Less is More keskittyy olennaiseen. Wienin tuotantolaitoksesta kaikkialle maailmaan.

Tuotevalikoimasta löydät hiusten hoitotuotteet, erikois- ja hiuksiin jätettävät hoitotuotteet, muotoilu ja viimeistelytuotteet sekä hiusharjat.

Less is Moren raaka-aineet on valittu huolellisesti niiden tehokkuuden ja puhtauden, sekä ihon ja luonnon optimaalisen sietokyvyn mukaan. Raaka-aineet ovat uusiutuvia ja ne hankitaan sertifioiduilta luomuviljelijöiltä aina kun mahdollista. Ne ovat myös täydellisesti ja nopeasti biohajoavia. Luonnollisten eteeristen öljyjen käyttö tehostaa tuotteiden hyvinvointia ja mielihyvää luovaa vaikutusta. Sekä hiusmuotoilijat, kansainvälinen lehdistö että maailmanlaajuinen asiakaskunta arvostavat monia palkintoja voittaneita tuotteita niiden ympäristöystävällisyyden ja laadun takia.

Less is More tukee pieniä, paikallisia tuottajia, jotka tuottavat laadukkaita raaka-aineita huolella. Eteeriset öljyt tulevat kasveista, jotka on kasvatettu biodynaamisesti (Demeter-laatu). Kuluttajille, jotka arvostavat luontoa.

Tuotteet ovat sertifioituja luomutuotteita (Austria Bio Garantie)

Less is More on B CORP –sertifioitu yritys. B Corps –yrityksillä on B Labin kautta tarkat standardit suorituskyvystä, vastuullisuudesta ja läpinäkyvyydestä sosiaalisissa ja ympäristöä koskevissa asioissa.

Näytetään tuotteet 1-27 / 27

Lahjakortti