Hyvinvointia ja kauneutta - luonnollisesti

Paahtimo PAPU

  Selaa tuoteryhmiä

PAAHTIMO PAPU: 

"ME PAAHDAMME HYVÄSTÄ KAHVISTA PAREMPAA.

Paahtimo Papu on vuonna 2014 perustettu jyväskyläläinen pienpaahtimo, joka on tasapainoinen sekoitus parempaa ja kestävämpää kahvia.

Paahtimona olemme erikoistuneet luomuun sekä tummempiin paahtoihin. Etsimme täyteläisiä ja pehmeitä alkuperäiskahveja valikoimiimme. Tiesithän, että kaikki paahtamamme kahvi on luomua. Siksi myös myllymme ovat puhtaita ruiskutusjäämistä.

Luomusertifioinnin ohella kahveillamme on myös muita laatua selventäviä merkintöjä: SHG, SHB, Single Origin, Single Estate. Katso luomusertifikaatti .

Paahtimo Papun kahvit on tehty nautittavaksi kiireettä, ajan kanssa.

Rakastu luomuun

Hyvä luomukahvin laatu näkyy tuoreudessa ja vahvoissa aromeissa. Kestävä kahvimme on kotoisin pientiloilta tai viljelijöiden muodostamilta yhteisöiltä.

Paahtaminen on meille intohimolla tehtävää käsityötä, ja etsimme juuri sen oikean paahtoasteen tarjotaksemme sinulle täydellisen kahvihetken.

Luomukahvia maailmalta

Paahtimo Papusta löydät luomukahvia mm. näistä maista: Mexico, Guatemala, El Salvador, Honduras, Nicaragua, Dominikaaninen tasavalta, Colombia, Ecuador – Galapagos saaret, Peru, Brasilia, Uganda, Tansania, Malawi, Kenia, Etiopia, Intia, Thaimaa sekä Indonesia.

Kysy lisää ja tee tilaus laittamalla sähköpostia info@paahtimopapu.fi tai soittamalla 050 3680 340

Vaikka kahvimme on tummaa ja täyteläistä, tykkäämme silti läpinäkyvyydestä. Tässä muutama esimerkki: Indonesia, Peru, Colombia

SCA Specialty Coffee Association

We make good, ethical coffee even better!

Paahtimo Papu on ollut SCAn jäsen vuodesta 2016 ja se näkyy raakakahvi valinnoissamme sekä itse kahvin maussa. Valitsemme kahvimme tilojen ja osuuskuntien oman arvomaailman kuin myös kahvin laadun mukaan. Pelkkä FairTrade ei luomun lisäksi riitä.

Kun siirrytään maksamaan raakakahvista viljelijöille sellaista hintaa, että tuloilla parannetaan kokonaisten kylien elämää, annetaan mahdollisuus jopa eläkkeeseen ja tuetaan niitä, jotka ovat valinneet kestävää kehitystä, silloin ollaan maalissa.

Quality before quantity!"

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit