Hyvinvointia ja kauneutta - luonnollisesti

Saaren Taika

  Selaa tuoteryhmiä

Puhtautta Särkisalon saaresta

Johanna Amnelin aloitti yritystoiminnan vuonna 2012. Silloin valokuvaajana toiminut Johanna alkoi myydä valokuvateoksiaan. Pian rinnalle alkoi tulla monenlaisia kodintavaroita ja käsityötuotteita. Luonnonkosmetiikka lisääntyi hyllyillä ja oman tuotteen kehittäminen alkoi kiinnostaa. Pikkuhiljaa hän siirtyi kokonaan luonnonkosmetiikkaan ja perusti Butik-O:n Salon saaristoon Isoluodolle. Siellä syntyi ajatus täysekologisen huuhteluaineen kehittämisestä. Näin syntyi Saaren Taika -pyykkietikka.

Tuotevalikoima on sen jälkeen tasaiseen tahtiin laajentunut ja nyt Särkisalon Taikatehtaalla valmistuu voiteita ja saippuoita moneen eri tarkoitukseen, pyykkietikkaa, tuoksukynttilöitä ym. ym.

Saaren Taika on hyvin tarkka omien tuotteiden raaka-aineista. Tyrnipensaat kasvavat omassa puutarhassa täysin luonnonmukaisesti, ilman lannotteita ja tuholaismyrkkyjä. Saippuoiden yksi pääraaka-aine, oliiviöljy, on luomulaatuinen ja kylmäpuristettu. Tärkeä hoitava raaka-aine, sheavoi, on puhdistamatonta ghanalaista Sheavoita, joka on myös luomusertifioitua. Kookosöljy on myös luomulaatuista.

www.saarentaika.com

Kuvaaja Olivier Darny palvelusta Pexels

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit