Hyvinvointia ja kauneutta - luonnollisesti

Taiga Cosmetics

  Selaa tuoteryhmiä

TAIGAN TARINA HEIDÄN ITSENSÄ KERTOMANA:

"Taigan tarina alkoi rakkaudestamme Suomen Lappiin ja sen karun kauniiseen luontoon. Tunturien maa on meille loputon inspiraation lähde ja tuotteidemme supertehoaineiden koti. Arktinen talvi ja lyhyt, mutta intensiivinen kasvukausi täyttävät Lapin puut, marjat ja kasvit ravinteilla ja antioksidanteilla, jotka herättävät ihon luonnollisen hehkun.

Halusimme tuoda pohjoisen luonnon ainutlaatuiset ominaisuudet käyttöösi. Olemme suunnitelleet unisex-ihonhoitosarjan, joka sopii kaikille. Tuotteiden tuoksut ovat neutraaleita, ja uskomme että pakkausten tumma tyylikkyys puhuttelee sinua.

Suomessa valmistetut tuotteemme sisältävät vain COSMOS Natural-standardin mukaisia luonnonkosmetiikkaan hyväksyttyjä turvallisia raaka-aineita. Sertifikaatti takaa, että tuotteet täyttävät sertifiointitahon asettamat tiukat luonnonkosmetiikan kriteerit raaka-aineiden, tuotannon, pakkausten, eettisyyden ja ympäristöystävällisyyden osalta.

Taiga Cosmetics on kotimaisen Frescon Oy:n tuotemerkki, joka on vuonna 2004 perustettu perheyritys, jonka toimitilat sijaitsevat Lempäälässä, Pirkanmaalla. Frescon Oy on erikoistunut korkealaatuisiin terveys-, hyvinvointi- ja kosmetiikkatuotteisiin. Tuotteiden tuotannossa kiinnitetään erityistä huomiota tuotannon ympäristövaikutuksiin. Kaikki tuotepakkaukset ovat kierrätettäviä ja tehtaan aurinkopaneelit tuottavat käyttöön uusiutuvaa ja puhdasta energiaa.

Vuosien tuotekehitystyön taustalla on ammattitaitoinen asiantuntijatiimi, joka koostuu kosmetiikkakehitys-, biotekniikka- ja turvallisuusasiantuntijoista. Pyrimme tarjoamaan sinulle verkkosivuillamme asiantuntevaa ja opastavaa neuvontaa uutiskirjeen muodossa.

Arvomme ohjaavat toimintaamme organisaation jokaisella osa-alueella.

  • Turvallisuus: Tuotteidemme turvallisuus on ensiarvoisen tärkeää. Tuotantomenetelmämme takaavat turvalliset ja ihoystävälliset tuotteet.
  • Korkea laatu: Tuotteidemme laadun takeena on laatujärjestelmä, jonka noudattamiseen jokainen työntekijämme on sitoutunut.
  • Kotimaisuus: Tuotteillemme on myönnetty Avainlipputunnus, jonka myöntämisen edellytyksenä on muun muassa tuotteen valmistus ja työllistäminen Suomessa.
  • Ympäristö: Arvostamme Suomen puhdasta luontoa. Huomioimme toiminnassamme ympäristövaikutukset. Hyödynnämme tuotannossamme aurinkopaneelien tuottamaa puhdasta energiaa, emme käytä eläinkokeita ja pakkauksemme ovat kierrätettäviä."


Näytetään tuotteet 1-9 / 9

Lahjakortti