Hyvinvointia ja kauneutta - luonnollisesti

Ole Hyvä

  Selaa tuoteryhmiä

Ole Hyvä Luonnontuote Oy:n Tarina:

"Ole Hyvä on aito, suomalainen ekoteko

Olet osa luontoa, ja luonto on osa sinua. Puhdas ilma ja vesi sekä terve ekosysteemi ovat meidän kaikkien elinehtoja. Luonto on meille ihmisille arjen turvapaikka, joka rauhoittaa, elvyttää ja antaa meille uutta elämänvoimaa. Kun huolehdimme luonnosta, huolehdimme samalla itsestämme.

Meille ihmisille ja luonnolle on hyväksi, että arjen kemikaalikuormaa vähennetään kaikin mahdollisin tavoin. Ja että kaikessa muistaisimme kohtuuden.

Ole Hyvä Luonnontuote Oy:ssä perustamme toimintamme kohtuullisuuteen, kotimaisuuteen, luonnon monimuotoisuuden säilyttämiseen ja vegaanisuuteen. Haluamme ottaa nämä asiat huomioon kaikessa toiminnassamme.

VÄHEMMÄN KEMIKAALEJA, ENEMMÄN KOHTUUTTA

Ole Hyvä -pesuaineiden luonnolliset ainesosat puhdistavat sekä kotisi että kehosi hellästi ja tehokkaasti. Pesuaineiden korkealaatuiset raaka-aineet ovat 100 % kasviperäisiä, täysin biohajoavia, ympäristöystävällisiä ja vegaaneja. Niiden miellyttävät tuoksut – esimerkiksi piristävä sitrus, pihkainen mäntymetsä tai viehättävä villiruusu – ovat peräisin aidoista eteerisistä öljyistä ja ovat mietoja, eivät päällekäyviä.

Pesuaineissa on käytetty minimimäärä pelkistettyjä, puhtaita ja yksinkertaisia ainesosia – monikemikaaliyliherkkyys on sana, jonka haluaisimme vielä joskus olevan historiaa koko maailman sanavarastossa.

Mielestämme jokaisella tulee myös olla varaa ekologisuuteen, joten tuotteemme ovat myös kukkaroystävällisiä.

PUHTAAMMAN LUONNON & PAREMMAN TULEVAISUUDEN PUOLESTA

Ole Hyvä Luonnontuote Oy on perheyritys. Olemme valmistaneet ekologisia pesuaineita Haminassa Etelä-Suomessa vuodesta 2005. Alusta asti olemme halunneet ulottaa kohtuullisuuden, kestävyyden ja ekologisuuden mahdollisimman laajalle toimintaamme.

Käyttämämme raaka-aineet ovat Ecocert-sertifioituja. Tuotannossamme käytämme tuulivoimasta peräisin olevaa ekosähköä – tuotteillamme on sen ansiosta Ekösähkö-merkki. Tuotantotilamme lämpenevät maalämmöllä. Välttämättömät kilometrit hurautamme autolla, joka kulkee maakaasulla.

Valitsemalla Ole Hyvä Luonnontuotteen olet kanssamme mukana aidossa, suomalaisessa ekoteossa."

Lahjakortti