Hyvinvointia ja kauneutta - luonnollisesti

TEK

  Selaa tuoteryhmiä

​Moderni, käsityötä kunnioittava sekä luonnonarvoja kunnioittava tuote, jolla on ilo hoitaa hiuksiasi ja päänahkaa.

Italialaista käsityötä.

Hiusten hyvinvointiin vaikuttavat samat asiat kuin ihon hyvinvointiin; ruokavalio ja elintavat, hiuksissa käytetyt tuotteet sekä tietysti se miten ja millä välineillä hiuksia hoidetaan. Italialainen TEK valmistaa suurella sydämellä harjoja ja kampoja luonnonmateriaaleista jo toisessa sukupolvessa.

Tekin puuharjat ja kammat kunnioittavat hiuksia ja päänahkaa ja toimivat samalla myös hoitotuotteina. Ne tuntuvat miellyttäviltä ja tekevät arkipäiväisestä hiusten laittamisesta lähes ylellisen itsensä hoitamisen hetken.​ Hiusalan ammattilaisten luottosarja on myös alansa edelläkävijöitä. Tek lanseerasi maailman ensimmäisen puupiikkiharjan jo 70-luvulla. Myös se ensimmäinen ja aito keraaminen Ceramik harja on TEKin innovoima konsepti ja patentoima tuote.

​Jokainen tuote valmistetaan alusta loppuun asti yrityksen omissa tiloissa taitavan italialaisen käsityöläisen toimesta. Tuotteissa on brändin oma, tyylikäs Italialainen design. Ergonominen muotoilu ja antistaattinen puumateriaali tekevät niistä miellyttäviä käyttää.

TEKin tuotteiden päämateriaalina on eurooppalainen, kestävän metsänhoidon kriteerit täyttävä 100% FSC sertifioitu puu (valkopyökki, seetri, oliivipuu). Puu on puhdas ja allergianeutraali materiaali ja ihanteellinen sekä hiusten että päänahan kauneudelle ja hyvinvoinnille.

Harjojen pohjissa käytetään aitoa luonnonkumia, ei synteettisesti valmistettuja raakaöljyjohdannaisia. Jokainen puuharja ja kampa viimeistellään ja pintakäsitellään käsityönä mehiläisvahalla ja pellavansiemenöljyllä. Tuotteissa käytetyt värit ovat myrkyttömiä kasvivärejä.

​Luonnon kunnioittaminen ja ympäristövaikutusten huomioonottaminen näkyy koko tuotantoketjussa. Priosesseissa käytetty vesi kierrätetään ja käytetään uudestaan. Harjojen pakkaus on tehty valkaisemattomasta 100% FSC sertifioidusta kartongista. TEK käyttää tuotannossaan puhdasta RECS sertifioitua energiaa ja osallistuu uusiutuvien energiamuotojen kehittämiseen ja tutkimiseen.

​Tekin laajasta noin 140 artikkelin tuotevalikoimasta löytyy tuote jokaiselle ja jokaiseen käyttötarkoitukseen.

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit