Hyvinvointia ja kauneutta - luonnollisesti

Flow Cosmetics

  Selaa tuoteryhmiä

Kotimaista lähiluonnonkosmetiikka valmistava perheyritys. Tuotteet valmistetaan parhaimmista mahdollisista raaka-aineista ja tuotanto on hiilineutraalia. Valtaosa raaka-aineista on myös sertifioitua luomulaatua. 

Valmistus ja pakkaaminen tapahtuu lähes kokonaan omalla pientehtaalla Riihimäellä.  Yritykselle on erityisen tärkeää, että laadun suhteen ei oteta oikoteitä. Eteeriset öljyt ovat aina tiukalla laatustandardilla uutettuja, ja ihonhoitotuotteet valmistetaan hartaasti erilaisia vaihtoehtoja testaten parhaan mahdollisen koostumuksen ja tehon varmistamiseksi. 

Omistaja ja perustaja Riitta Jänkälä sekä hänen tyttärensä, operatiivinen johtaja Suvi Kunnari, vievät yritystä eteenpäin rakkaudesta parempaan, luonnonmukaiseen kosmetiikkaan ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Myös muu perhe osallistuu tavalla tai toisella yrityksemme toimintaan. Pieni yritys toimii muillakin tavoin kuin perhe, jossa kaikki osallistuvat yhteiseen tekemiseen ja tavoitteiden saavuttamiseen

Tärkeitä ja aina kasvavia arvoja ovat hiilineutraalius, tuotannon läpinäkyvyys sekä toiminta ilmaston puolesta.

Pakkausmateriaalit valitaan yhtä tarkasti kuin raaka-aineetkin: "Pyrimme käyttämään mahdollisimman helposti kierrätettäviä materiaaleja, kuten lasia ja kartonkia, ja kun joudumme valitsemaan muovin tuotteen kuljetustavan ja käytön vuoksi, varmistamme että muovi on kierrätettävää."(Flow Cosmetics)

Näytetään tuotteet 1-1 / 1

Lahjakortti