Hyvinvointia ja kauneutta - luonnollisesti

Und Gretel

  Selaa tuoteryhmiä

UND GRETEL- luonnonmukaisen meikkauksen huippua!

UND GRETEL on ensimmäisenä yhdistänyt tinkimättömällä tarkkuudella huippumuodin ja luonnonkosmetiikan. Suunnitellut kansainvälisesti arvostettu ja pitkän uran tehnyt meikkitaiteilija Christina Roth sekä brändäyksen ammattilainen Stephanie Dettmann. Yhdessä heillä oli yksi tavoite: luoda kauneimmat värit ylellisillä formuloilla käyttäen puhtaimpia ja hienostuneimpia raaka-aineita, joita luonto tarjoaa. UND GRETEL meikit tarjoavat rikkaita ja monitahoisia värejä, hienovaraisia tekstuureja ja ammattilaisten vaatimaa kestävyyttä.

UND GRETELin meikkikokoelma sisältää kaikki tuotteet, joita tarvitset täydellisen meikin tekemiseen. Kaikki sarjan tuotteet ovat BDIH-sertifioituja (COSMOS).

TARINA BY UND GRETEL: 

"Kun berliiniläinen kansainvälisesti arvostettu meikkitaiteilija Christina Roth teki töitä muotilehtien kuten Vogue, I:D ja InStyle sekä julkkisten kuten Catherine Keener ja July Delpy kanssa hän koki, että kosmetiikkamarkkinat jakautuvat kahteen leiriin. Yhdeltä puolelta löytyi kauniit muotivärit, jotka usein muodostuivat kiistellyistä raaka- aineista kuten keinotekoisista säilöntäaineista. Toisella puolella oli luonnonkosmetiikka, josta puuttui rohkeita, seksikkäitä sävyjä ja hienostuneita formuloita, joita olemme oppineet vaatimaan high-end meikeissä.

Saadakseen raikkaita, rohkeita ja nykyaikaisia värejä silkkisen sileällä koostumuksella ei pitäisi joutua käyttämään ikäviä säilöntäaineita ja ärsytystä aiheuttavia hajusteita. Luonnonkosmetiikan ei tarvitse merkitä maan sävyjä tai epätasaisia koostumuksia.

Vakuuttuneena, että löytyy myös parempi tapa, Christina yhdisti voimansa brändäyksen ammattilaisen Stephanie Dettmannin kanssa yhdellä yksinkertaisella tavoitteella: luoda kauneimmat värit ylellisillä formuloilla käyttäen puhtaimpia ja hienostuneimpia raaka-aineita, joita luonto tarjoaa. Ei säilöntäaineita – ei toksiineja – ei kompromisseja.

Vuosien tuotekehityksen jälkeen, hioen BDIH-sertifioituja luonnollisia ja luomulaatuisia formuloitaan, Und Gretel tuo sinulle tarkoin luodun täydellisen garderobin upeita sävyjä kasvoillesi.

Love from Berlin, Christina & Stephanie"

Kuvaaja Andrea Piacquadio palvelusta Pexels

Näytetään tuotteet 1-4 / 4

Lahjakortti