Hyvinvointia ja kauneutta - luonnollisesti

Uoga Uoga

  Selaa tuoteryhmiä

Uoga Uoga on yksi Liettuan johtavista luonnonkosmetiikan tuottajista. Kaikki suunnittelu, tuotekehitys ja tuotanto tapahtuu heidän omissa tiloissaan Liettuassa. Tuotteet valmistetaan pienissä erissä, käsityönä. 

Uoga Uogan lähtökohtana on ollut tehdä mahdollisimman vähän prosessoitua luonnonkosmetiikkaa lähiraaka-aineita kuten herkullisia marjauutteita ja meripihkaa hyödyntäen. Tästä juontuu myös nimi Uoga Uoga, joka suomeksi käännettynä tarkoittaa ”Marja Marja”. Kaunista ja herkullista tuorekosmetiikkaa Itämeren rannalta. Uoga Uoga on intohimoinen, lämminsydäminen ja ekologinen yritys, jonka eteenpäin vievänä ajatuksena on tehdä maailmasta puhtaampi ja kauniimpi.

Uoga Uoga mineraalimeikit ovat kevyitä, mattaisia, peittäviä ja soveltuvat erityisen hyvin normaalille/sekaiholle/rasvoittuvalle/ongelmaiholle. Mineraalisarjasta löydät kaikki tarvitsemasi tuotteet pitävän ja kauniin meikin tekoon. Uoga Uogan mineraalimeikkipohjat ovat saaneet luonnonkosmetiikan Cosmos sertifikaatin ja lisäksi ne sisältävät aurinkosuojan SPF15. Katso miten tehdä: Pirteä & Raikas Meikki Uoga Uogan Mineraalimeikeillä

Uoga Uogan tuotteet on valmistettu Liettuassa.

Näytetään tuotteet 1-1 / 1

Lahjakortti